Căutare MDM

Buletin

Cum știu ce mărime a inelului am nevoie?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39445 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: Cum știu ce mărime a inelului am nevoie?
Bună ziua, mi se pare că atunci când faci o treabă de genul acesta ar trebui să te gândești la factorul buget, deoarece dacă vrei un rezultat foarte durabil, te va costa puțin mai mult decât dacă alegi ceva mai simplu, aș crede că, din moment ce ești autodidact, ar trebui să începi cu ceva simplu, cum ar fi un segment și o schimbare de capace sau una parțială, schimbarea garniturilor de supapă cu așezarea acelorași, dispozitive de fixare, reglarea carburatorului, desfundarea evacuării și asta e tot, în plus, abia atunci când evaluezi componentele care vor fi sau nu necesare pentru a le schimba sau reutiliza, îți sugerez să suni dacă căptușelile pistonului nu prezintă o bavură mai mare decât cea care îți permite să treci unghia degetelor și te lasă să treci, (ar trebui să folosești segmentele care spun dimensiunea piciorului) cu excepția cazului în care canelurile pistonului sunt cu toleranță excesivă, față de noul segment, vei ști asta cu un manual de atelier și un calibru ina, dacă da va trebui să schimbi pistonul, capacele, dacă urmăritorul prezintă 2 tipuri de diametre în cursa capacului (numai dacă poate fi perceput), rectificarea va fi necesar, altfel poți schimba capacele de aceeași dimensiune, adică schimba toate garniturile pe care le găsești, supapele în unele cazuri și doar să le schimbi și să refolosești ghidajele și scaunele, exersează o așezare, fii atent să nu le strici după așezare și exersează o curățare bună a chiulasei.
Sper că ți-am oferit un alt punct de vedere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39496 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: Cum știu ce mărime a inelului am nevoie?
Mulțumesc foarte mult, Jorge_Zarate. În ceea ce privește bugetul, nu există probleme. Ceea ce se dovedește dificil este găsirea de piese noi sau de schimb. Sunt din Mexic și încă nu găsesc inelele.
Există, de asemenea, mulți termeni tehnici, cuvinte și concepte pe care încă nu le înțeleg pe deplin.
Dar îți mulțumesc foarte mult pentru contribuțiile, sfaturile și comentariile tale; sunt apreciate.:)
Cu cele mai bune urări și multă bucurie!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.