Căutare MDM

Buletin

Cum știu ce mărime a inelului am nevoie?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni - Acum 12 ani și 8 luni #39394 prin manual-mecanic
Cum știu ce mărime a inelului am nevoie? Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Am demontat motorul Toyota Tercel-ului meu, un motor 3E de 1,5 litri, 1500cc, 12 supape. Blocul motor este în stare bună, cilindrii sunt în stare foarte bună și nu sunt zgâriați. Ce dimensiune de segmenți ar trebui să comand pentru a fi perfecți? Segmenții principali și de bielă arată puțin zgâriați de la uzură. Aș dori să le înlocuiesc. Nu știu dacă mă puteți ajuta sau dacă îmi puteți oferi niște informații despre repararea Toyota-ului meu. Mulțumesc anticipat,
cu cele mai bune urări și multă bucurie!
Ultima editare: acum 12 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39408 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: Cum știu ce mărime a inelului am nevoie?
Ideal este să îl trimiți la eclisat, ca să fii sigur de măsurători, deoarece dacă metalele sunt uzate, trebuie să te asiguri că arborele cotit nu este, dar răspunzând la întrebarea ta, segmenții se cumpără de aceeași dimensiune cu pistonul. Dacă este standard, se cumpără standard; dacă este de 0,25, se cumpără de 0,25 și așa mai departe.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39426 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul: Cum știu ce mărime a inelului am nevoie?
Bună ziua, cred că atunci când ai de gând să repari un motor, ar trebui să fii sigur, deoarece demontarea necesită puțin timp și este costisitoare. Reține că fiecare greșeală sau procedură neefectuată te va costa o demontare și o cheltuială în totalitate. Recomand să măsori motorul la o mașină de rectificat sau, dacă vrei să-l măsori singur, ar trebui să folosești un comparator cu cadran, un micrometru, o riglă, printre alte dispozitive pentru această sarcină. Descarcă manualul de service și măsoară conform procedurii.

Recomand:

Dă cercul bielei și al lagărului principal arborelui cotit.

Verifică temeinic chiulasa, ghidajele, supapele, garniturile

și, eventual, înlocuiește cămășile.

Cu stimă.

http://www.c3carecarcenter.com

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39434 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult!!! Kikemec, sunt autodidact în mecanică auto, așa că m-am hotărât să-mi repar Toyota. Acum sper să nu mai am piese de schimb... hehe.
Salutări și voie bună!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39435 prin manual-mecanic
Salut! Laptop1, fac eu toate reparațiile la motor, dar ai dreptate, sunt niște piese pe care trebuie să le refac înainte să pot începe. Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune:)
urări și multă bucurie!