Căutare MDM

Buletin

consum excesiv de combustibil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #39180 prin manual-mecanic
Consum excesiv de combustibil. Publicat de mecanici-manuali
Bună ziua, zilele trecute m-am hotărât să-mi duc mașina la service pentru un test de compresie. Este un Renault Laguna 2000i benzină F3R B565C din 1994. Mașina avea rateuri, ca și cum ar funcționa doar pe trei cilindri, iar consumul de combustibil era exorbitant, în jur de 25 de litri la 100 km. După test, un cilindru nu a avut compresie, în timp ce ceilalți trei au fost în regulă. Întrebarea mea este: poate un cilindru fără compresie să provoace un consum de combustibil atât de mare și, dacă da, cum pot să-mi dau seama dacă este vorba de segmenții de piston sau de supape? Mașina nu arde ulei, nu scoate fum albastru sau ceva de genul acesta. Mașina are 200.000 km.
Care ar fi consumul de combustibil dacă ar funcționa corect în oraș și pe autostradă? Vă mulțumesc tuturor foarte mult, aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #39184 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema consumului excesiv de combustibil
Bună ziua... întrebarea mea este: dacă nu scoate fum, de unde provine excesul de combustibil? Ar putea fi în ulei? Dacă are catalizator, s-ar putea să fie înfundat... și trebuie să scoată măcar un fel de fum... Aș avea nevoie de mai multe informații despre problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.