Căutare MDM

Buletin

consum excesiv de combustibil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39180 prin manual-mecanic
Consum excesiv de combustibil Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, zilele trecute m-am hotărât să merg la service să fac un test de compresie la mașină, un Renault Laguna din 1994-2000, benzină F3R B565C, deoarece mașina avea rateuri la aproximativ trei cilindri și consuma excesiv de combustibil, aproximativ 25l la 100km. După ce am făcut acest test, cilindrul unu nu are compresie, iar ceilalți trei sunt în regulă. Întrebarea mea este: poate un cilindru fără compresie să facă mașina să consume atât de mult și, dacă da, de unde știu dacă sunt segmentii sau supapele? Mașina nu consumă ulei și nu scoate fum albastru sau altceva. Mașina are 200.000 km.
Care ar fi consumul de combustibil al acestei mașini dacă ar fi bună în condus urban sau pe autostradă? Vă mulțumesc tuturor foarte mult, aștept răspunsurile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39184 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema consumului excesiv de combustibil
Bună ziua... întrebarea mea este: dacă nu scoate niciun fel de fum, unde este excesul de combustibil? Ar putea fi în ulei? Dacă are catalizator, ar putea fi înfundat... și trebuie să scoată măcar un fel de fum. Aș avea nevoie de mai multe informații despre problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.