Salut membri forumului, sunt foarte trist, Jetta mea A4 2.0L din 2000 este automată, am început cu un detaliu la cutie, nu schimba vitezele, defectul a apărut după ce am făcut service la cutie, mecanicul mi-a spus că este corpul supapelor și l-a reparat, dar defectul nu a fost corectat pentru că se întâmplă doar ocazional și mai mult când vreau să accelerez pentru a depăși, așa că am dus-o din nou la un control și mi-a spus că nu are coduri de eroare în CJ4 și că ar trebui să duc mașina când prezintă defectul.
Aici încep lucrurile bune, am scos-o la drum și într-adevăr prezenta o defecțiune dar s-a aprins și martorul de ulei de pe bord și a trebuit să opresc să verific, m-am gândit că poate duce lipsă de ulei dar nu, apoi am dus din nou mașina la mecanic și mi-a spus că trebuie să o oprească și a dus-o așa cu martorul aprins și apoi motorul și-a schimbat sunetul tipic într-un zăngănit, m-am speriat, probabil e pompa de ulei dar vreau să știu ce părere aveți despre asta sau e mai grav...
Aștept răspunsul vostru prieteni
și partea proastă e că am rămas fără bani pentru că am cheltuit bani reparând defecțiunile din cutie... deci știți deja cum mă simt...
dacă cineva mă poate sfătui aș vrea să încerc să o schimb eu dacă nu ar fi așa complicat.
Nu sunt mecanic dar am idei.