Căutare MDM

Buletin

Schimbare filtru motorină Hilux 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39044 prin manual-mecanic
Schimbare filtru motorină Hilux 2008 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

Stimati Domni, Vă scriu pentru a afla ce fel de problemă am la schimbarea filtrului de motorină la Hilux-ul meu din 2008.

Acum câteva luni, am observat că motorul meu se oprea după schimbarea filtrului de motorină. Am crezut că era vorba de întregul filtru de combustibil și l-am cumpărat de la un dealer. Problema a fost rezolvată.

Nu cu mult timp în urmă, a trebuit să schimb filtrul de motorină, iar acum motorul meu se oprește din nou.

Mi s-a spus că nu sunt singurul căruia i se oprește motorul după schimbarea filtrului de motorină.

Mă poate ajuta cineva dacă uit un pas sau omiț ceva la schimbarea filtrului, ceea ce face ca conducta să aspire aer și să-mi oprească motorul?

Cu cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39097 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Schimbarea filtrului de motorină la Hilux din 2008
Singurul lucru pe care trebuie să-l ții cont atunci când schimbi orice filtru de ulei este că, atunci când îl pui pe cel nou, acesta trebuie umplut cu ulei și apoi reumplut și strâns corespunzător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39169 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Schimbarea filtrului de motorină la Hilux din 2008
Dacă e un Hilux din 2008, cel mai probabil folosește un filtru cu element, adică doar partea de hârtie, și vine cu niște garnituri sau inele pe care cred că le instalezi greșit și de aceea trage aer. Sper că te ajută asta.