Căutare MDM

Buletin

Frâne Seat Cordoba TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38982 prin manual-mecanic
Frâne Seat Cordoba TDI Publicat de manual-mecanica
În primul rând, salutări tuturor membrilor forumului de pe această pagină. Am o mică problemă, sau una mare... Nu sunt sigur. De ce se întâmplă ca Seat-ul meu Cordoba să uzeze complet plăcuțele exterioare din dreapta, în timp ce plăcuțele din stânga și din interior se uzează după o jumătate de an? În afară de asta, când merg cu aproximativ 120 km/h, dacă frânez puternic, volanul vibrează. Ei bine, trebuie să menționez că discurile noi au fost montate acum aproximativ un an, marca Brenbo. Salutări tuturor și vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39009 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Frâne Seat Cordoba TDI
Salut prietene, verifică dacă partea flexibilă a acelei roți nu este pe jumătate acoperită și dacă pistonul etrierului nu este acționat sau murdar și îl împiedică să revină în poziția sa. Vibrația este aproape sigur din cauza discurilor deformate. Va trebui să le repari. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39122 prin manual-mecanic
Îmi pare rău pentru acest răspuns atât de întârziat, dar am intenția bună de a ajuta. Ei bine, dacă problema persistă, verifică geometria roților. Probabil aceasta este cauza tuturor ghinioanelor tale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39286 prin manual-mecanic
Salut prieteni, Mulțumesc pentru răspunsuri. Voi spune că deocamdată am demontat etrierul de frână stânga în cauză și am curățat temeinic pistoanele și întregul etrier. E foarte ciudat, deoarece cel din exterior se uzează până la metal, în timp ce cel de pe partea motorului, „să zicem”, rămâne mai mult sau mai puțin la fel ca cele de pe cealaltă parte, cea dreaptă. Sper să rezolve problema, dar nu voi ști până nu voi face 1.000 de kilometri ca să văd diferența dintre cele două. Dacă nu rezolvă problema, voi încerca tot ce mi-ați spus. Cu cele mai bune gânduri și, cum am spus, vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.