Căutare MDM

Buletin

Termostat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38981 prin manual-mecanic
Termostat Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am un VW Suran argentinian, motorină, model 2008 cu 92.000 km. Întrebarea mea este dacă este o idee bună să schimb termostatul ca măsură preventivă. Știu că termostatele se blochează după o perioadă de utilizare; uneori rămân deschise și alteori se blochează când sunt închise. Întrebarea este cât de des este o idee bună să le schimb. În acest caz, are termostatul din fabrică, care de obicei este de cea mai bună calitate. Nu știu dacă voi putea obține aceeași marcă și, chiar și așa, uneori echipamentul original este de o calitate mai bună decât cel pe care îl cumperi din magazin, chiar dacă este aceeași marcă.
Aștept cu nerăbdare comentariile voastre. Cu cele mai bune gânduri,
Rodolfo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38983 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Termostat
Salut, eu nu aș schimba termostatul atâta timp cât nu încălzește mașina sau nu cauzează probleme. Mașina mea are acum 250.000 de kilometri la bord și nu l-am mai schimbat niciodată. E adevărat că atunci când cobor o trecătoare montană sau o coborâre, temperatura scade la 80 sau 75 de grade, așa că mă gândesc să-l schimb, sau măcar să-l verific. Atâta timp cât nu observi nimic neobișnuit la temperatură, nu merită să-l schimbi. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39121 prin manual-mecanic
Scuze că tocmai am răspuns, dar în legătură cu termostatul, dacă motorul tău are nevoie de mult timp pentru a se încălzi, s-ar putea să vrei să-l schimbi, deoarece va consuma mult mai mult combustibil, indiferent dacă este o mașină pe benzină sau motorină. Sper că te-am ajutat; mai bine mai târziu decât niciodată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39132 prin manual-mecanic
Problema cu termostatul e cam complicată, dacă nu dă greș poți să-l lași așa, dacă vrei să-l schimbi pentru întreținere poți să o faci fără probleme, dar atenție la Volkswagen e foarte important ca termostatul să fie montat, spre deosebire de alte vehicule care nu contează dacă sunt sau nu la VW și modelele care au termostat cu corp dublu trebuie montat da sau da.