Căutare MDM

Buletin

Demontarea baiei de ulei a unui Fiat 1.9 JTD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38970 prin manual-mecanic
Salut, foarte bine, vreau să demontez carterul unui Fiat Stilo 1.9 JTD 115 CP pentru a pune plăcuțe noi și văd că are două șuruburi pe partea cutiei de viteze și am intuiția că va trebui să demontez cutia de viteze deși mi se pare puțin ciudat, vedeți dacă mă puteți ajuta, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38973 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul demontării baiei de ulei a unui Fiat 1.9 JTD
Nu este chiar necesar dacă ai uneltele. Pentru acele șuruburi, un bit TORX T40 de 20 cm lungime îți va permite să scoți carterul fără a scoate cutia de viteze. Cât despre ceea ce spui despre scurgerile din carter, sunt surprins. Carterul JTD este fixat cu un polimer care, chiar și după scoaterea tuturor șuruburilor, este dificil de desfăcut, și spun asta din experiență. Aceste motoare cauzează mai multe probleme cu scurgerile de ulei prin garniturile arborelui cotit sau garnitura capacului culbutorilor decât prin carter în sine. Doar asigură-te înainte de a scoate carterul pentru orice.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.