Căutare MDM

Buletin

Sunet neregulat al injectoarelor la Chevrolet Optra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38907 prin manual-mecanic
Bună ziua, prieteni, aș vrea să-mi explice cineva o problemă deranjantă cu Chevrolet-ul meu Optra.

Se pare că am cumpărat această mașină cu 33.000 km. Folosea ulei 10W30, așa cum era recomandat în manual. Am decis să o duc la reprezentanță, unde mi-au făcut un ABC și alte chestii în jurul inspecției de la 30.000 km de la reprezentanță. Acolo mi-au spus că un capac de la bobine era rupt și că au pus silicon în el. Până acum, totul bine. Luni mai târziu, au schimbat uleiul în motor și au pus ulei 20W40 sub pretextul că lubrifiază mai bine. Am dus-o înapoi la o altă reprezentanță și au pus la loc acest tip de ulei. A trecut ceva timp și am un sunet puternic tac tac. Să ne imaginăm o curea în care la un moment dat există ceva metalic și când se rotește, trecând peste fulie, lovește acel punct tac tac. Mi s-a spus că sunetul este de la injectoare, dar înainte era imperceptibil. De asemenea, când accelerez până la aproximativ 1.500 RPM, vehiculul scoate acel sunet.

Poate cineva m-ar putea ajuta, pentru că mă tem că e ceva în motor care începe să-mi dea probleme și ar putea ajunge să provoace daune care ar putea necesita reparații.

Mulțumesc și îmi pare rău pentru inconvenient
.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38911 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Zgomot neregulat al injectorului la un Chevrolet Optra
Salut. Uite, din felul în care explici, acel „tic-tic” pe care îl auzi s-ar putea să nu vină de la injectoare, ci mai degrabă de la pompele hidraulice. Spun asta pentru că ai menționat schimbarea tipului de ulei pe care îl folosește, iar cu 33.000 km, nu era încă momentul să o faci.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38932 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Zgomot neregulat al injectorului la un Chevrolet Optra
Bună ziua, cu kilometrajul ăsta al mașinii tale ar trebui să continui să folosești ulei SAE 10w-30, nu trebuie să crești vâscozitatea.