Căutare MDM

Buletin

Defecțiune vehicul Corsa 1.4 model 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38871 prin manual-mecanic
Defecțiune vehicul Corsa 1.4, model 2002. Publicat de manual-mecanica
Am un Corsa 1.4 din 2002, vehiculul a avut o mică defecțiune la turații mici, săptămâna precedentă vehiculul s-a oprit, și-a pierdut complet puterea, am schimbat firele bujiilor, bujiile și bobina, iar vehiculul a reacționat bine, până astăzi, a apărut aceeași defecțiune, au fost explozii și vehiculul s-a oprit din nou, se aprinde o secundă și se oprește din nou, trebuie să știu dacă este pompa de combustibil, mă poate ajuta cineva să înlocuiesc pompa sau ce ar trebui să verific în avans, un mulțumesc foarte frumos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38978 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul unui mecanic cu privire la problema unei defecțiuni a unui vehicul Corsa 1.4 din 2002.
Salut prietene, ar putea fi o problemă cu pompa de combustibil, filtrele etc. Cel mai bine este să o scanezi pentru a vedea ce coduri de eroare afișează și să acționezi în consecință. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune urări. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #38999 prin manual-mecanic
Răspuns din manualul unui mecanic cu privire la problema unei defecțiuni a unui vehicul Corsa 1.4 din 2002.
Mulțumesc, am făcut-o deja și mașina e în regulă.