Căutare MDM

Buletin

Proiectoarele de ceață Scenic nu funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38835 prin manual-mecanic
Bună ziua, proiectoarele de ceață de la Renault Scenic 1.9 nu se aprind. Am verificat becurile și siguranța și sunt în regulă. Martorul luminos de pe bord este și el aprins. Nu sunt sigur dacă are releu sau unde se află. Știți unde pot găsi defecțiunea?
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38896 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Proiectoarele de ceață Scenic nu funcționează
Ai verificat comutatorul, dacă există masă slăbită sau reglată incorect sau dacă contactele sunt murdare sau slăbite? Releele sunt de obicei amplasate în compartimentul motorului sau, dacă nu, în torpedou.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38905 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Proiectoarele de ceață Scenic nu funcționează
Bună ziua, am verificat continuitatea cablajului de la EPU la faruri și 4 relee, două gemene și alte două care sunt sub el, dar fără să știu la ce sunt, am deschis EPU-ul și nu se vede nimic care să fi produs scântei sau murdărie, de la terminalul EPU care corespunde ieșirii către proiectoarele de ceață, între cablul gri și unul galben pal, cu o baterie de test luminile se aprind slab, poate cablul negru este la masă, dar nu cu motorul, acum voi verifica telecomanda, profitând de faptul că instalez o instalație momentană făcută acasă. Vreau să alimentez releul (terminalul 86) cu pozitivul fazei scurte. Totuși, nu vreau ca aceasta să fie soluția, instalația mașinii rămâne intactă până când voi reuși să rezolv problema. Mulțumesc și salutări.