Căutare MDM

Buletin

SCHIMBARE DE ULEI CU UN ASPIRATOR PNEUMATIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38783 prin manual-mecanic
SCHIMBARE DE ULEI CU UN ASPIRATOR PNEUMATIC Publicat de manual-mecanica
Ei bine, sunt nou aici și întrebarea mea este cât de bine se face schimbul de ulei prin aspirator, introducând o sondă unde intră joja de ulei, scoțând-o pneumatic, dacă este recomandabil acest lucru?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38812 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: SCHIMBAREA ULEIULUI CU UN ASPIRATOR PNEUMATIC
Salut Javisan24,
nu am folosit niciodată sistemul ăla, dar nu pare atât de bun. Când schimbi uleiul prin scoaterea dopului din baia de ulei, iese și sedimentul acumulat pe fundul acesteia. Chiar și adăugarea a puțin ulei curat și lăsarea lui să se scurgă completează curățarea. Cu sistemul pe care îl menționezi, acest lucru nu este posibil deoarece tunelul jojei nu este atașat la fundul baiei. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38815 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: SCHIMBAREA ULEIULUI CU UN ASPIRATOR PNEUMATIC
Salut prietene, așa cum spune și colegul meu, e mult mai eficient să scoți dopul de la baia de ulei și să-l golești pe acolo. Sistemul pneumatic e mai rapid, dar nu îndepărtează complet sedimentele și uleiul în sine. Îți pot spune asta din experiență personală. Cu cele mai bune gânduri. :)