Căutare MDM

Buletin

sondă lambda

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38773 prin manual-mecanic
Sondă Lambda Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să deconectez sonda lambda pentru a o verifica, deoarece mașina consumă aproximativ 24 de litri la 100 km în mediul urban, o varietate, cu pierderi de putere, motorul funcționează pe trei cilindri. Am auzit că se poate deconecta cablajul care merge la computer și se poate încerca, dar nu știu unde este cablajul sau computerul. Mașina mea este un Renault Laguna din 1995, 2000 benzină. Motor i.8v F3R B56C. Ce este acest cablaj în computer? Vă mulțumesc foarte mult, aștept răspunsul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38774 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema sondei lambda
Nu știu dacă motorul ăla are cabluri și bobine împreună, ca la Clio, dar asta e problema la Clio, se rup bobinele, le schimbă și problema se rezolvă și cum spui tu, se pare că e doar o problemă electrică și la bobina, verifică cablurile dacă e cu cabluri și dacă e cu bobine pentru fiecare cilindru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38775 prin manual-mecanic
Cred că bobina este în regulă și curentul ajunge la cele 4 bujii. Motorul ăsta are o singură bobină pentru cele patru bujii. Ceea ce nu știu este dacă curentul care ajunge la bujii este cel care ar trebui să aibă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38810 prin manual-mecanic
Măsurați rezistența cablurilor. Nu ar trebui să fie mai mare sau

mai mică de 10 kiloohmi. De asemenea, măsurați rezistența rotorului și a capacului distribuitorului, dacă există.