Bună seara, prietene, cazul tău este foarte tipic atunci când senzorul de temperatură se defectează. Știm că acest senzor, pe lângă faptul că trimite semnalul de temperatură, trimite și un semnal către computer pentru a semnala deschiderea injectoarelor de benzină, provocând un consum excesiv de combustibil. Îți recomand să cobori becul de temperatură și să-l cureți mai întâi și să efectuezi testul pentru a diagnostica starea becului. Un test pe care îl poți face este următorul cu un multimetru, un uscător de păr pe care doamnele îl folosesc pentru a se pieptăna sau dacă ai un pistol cu aer cald și o sticlă cu pulverizator cu apă. Cu cât rezistența este mai mare în acest caz, cu atât măsurarea multimetrului este mai mică, iar cu cât rezistența este mai mică, cu atât temperatura este mai mare. Așezăm vârfurile multimetrului pe bornele butonului de temperatură și, cu uscătorul de păr, îl îndreptăm spre vârful butonului unde este capsula pentru a o încălzi. Pe măsură ce se încălzește, măsurarea multimetrului scade. Nu poate scădea în salturi sau opriri; trebuie să scadă pe o scală precisă, de exemplu; de la 50 coboară la 49, 48, 47, 46 și așa mai departe, și la fel când se adaugă apă pentru răcire, ar trebui să crească în scară, la fel cum se întâmplă sub siloz, în scări eșalonate, fie că urcă, fie că scade, indică faptul că parul nu funcționează. Acest lucru produce un semnal prost către computer și sistemul de injecție nu va funcționa corect, producând o preîncălzire prematură a motorului din cauza excesului de combustibil în sistemul de injecție și generând anomalii în sistemul de rotații, ceea ce se numește oscilații sau rotațiile cresc și coboară producând amortizări premature ale motorului. prietene, dacă informațiile mele îți sunt utile, trimite-mi un mesaj pe adresa mea de e-mail. Te voi ajuta cu drag, prietene.