Căutare MDM

Buletin

REPARAȚIE DIFERENȚIAL SPATE IZUSU CARIBE 442

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38520 prin manual-mecanic
Dragi membri ai forumului:

Am o camionetă Izusu Caribe 442 din 1989 și am probleme cu diferențialul spate. În mod normal, fac eu însumi reparațiile mecanice, dar am nevoie de mai multe informații despre cum să demontez, să asamblez și să reglez diferențialul. Nu am găsit un manual sau un ghid care să mă ajute cu această treabă. Dacă vreunul dintre membrii forumului are informații pe care mi le-ar putea oferi, aș aprecia.

Salutări, prieteni

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38601 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: REPARAȚI DIFERENȚIALUL SPATE AL IZUSU CARIBE 442
Trimiteți numerele de pe plăcuța de identificare sau modelul diferențialului, vă vom ajuta cu plăcere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38712 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: REPARAȚI DIFERENȚIALUL SPATE AL IZUSU CARIBE 442
Nu știu, prietene, nu găsesc numărul sau modelul, știu doar că este transmisia spate (diferențialul) în stil japonez de la Isuzu Caribe 442 din 1989, 5 trepte, motor 2300. Îmi pare rău că nu pot răspunde la întrebarea ta, dar îți mulțumesc foarte mult pentru interes.