Căutare MDM

Buletin

viruși în descărcări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38391 prin manual-mecanic
Viruși în descărcări Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să știu dacă mai are cineva probleme la descărcarea celor mai recente manuale. Antivirusul meu îmi spune încontinuu că este infectat. Vă rog să-mi spuneți dacă este o problemă temporară sau dacă sunt singurul care are această problemă. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38392 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema virușilor din descărcări
BUNĂ, AM DESCĂRCAT PATRU FIȘIERE ȘI NU AM AVUT ACEASTĂ PROBLEMĂ, POATE ESTE ANTIVIRUSUL TĂU.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38395 prin manual-mecanic
Salut, am descărcat mai multe manuale și nu am avut nicio problemă. Sunt sigur că e din cauza antivirusului tău.

Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38396 conform manualului de atelier
Răspuns la un manual de atelier pe tema virușilor din descărcări
Bună ziua, te rugăm să ne spui ce descărcări ai pentru a putea efectua verificările corespunzătoare.
De asemenea, te rugăm să indice antivirusul pentru a putea vedea ce ar fi putut cauza acest lucru în cazul în care este un fals pozitiv.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38403 prin manual-mecanic
Acestea sunt cele mai recente manuale: Manual de atelier pentru motorul Perkins, Manual de atelier pentru principiile electronicii, senzorii și actuatoarele și Manual de mecanică pentru vehicule grele.
Am descărcat anterior manuale și nu am avut niciodată probleme, nici măcar cu același antivirus.
Mulțumesc.