Căutare MDM

Buletin

Suzuki Vitara Santana (1.9 TD 75 CP) Motor PSA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37880 prin manual-mecanic
Bună ziua.

O să-mi dau cu părerea despre această mașină anume. Am cumpărat una în iulie 2012, la mâna a doua, cu 170.000 km, și are cam 14 ani. Prețul a fost de 2.200 €, ceea ce nu a fost gratuit, dar mă rog.

Adevărul e că știam că acele mașini sunt cam lipsite de calitate în ceea ce privește finisajele și interiorul, dar m-am înșelat. Sunt mai proaste de atât. Calitatea e groaznică, intră praf peste tot, totul face zgomot, totul e liber... dar ce m-a impresionat cel mai mult e la capitolul funcționare. Nu are aproape deloc putere, dar cu reductorul nu se teme de nimic. Am trecut prin locuri dificile, prin noroi în ultimele zile și sunt mulțumit de ea. Problema e greutatea redusă. Pentru că are o greutate atât de mică, trebuie să bagi 4x4-ul în viteză mare oriunde, dar e un avantaj în noroi...

Adevărul e că sunt mulțumit de mașină, dar pentru că o vreau pentru off-road, dacă ar fi pentru șosea, aș schimba lucrurile. O compar cu Land Rover Santana Seria III, deși cu frâne și servodirecție mai bune, haha

. Salut!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44159 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema motorului PSA de la Suzuki Vitara Santana (1.9 TD 75 CP)
Nu există manual pentru acel model. Nu am găsit încă nicio intenție de a cumpăra unul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.