Bună ziua.
O să-mi dau cu părerea despre această mașină anume. Am cumpărat una în iulie 2012, la mâna a doua, cu 170.000 km la bord. Are cam 14 ani, iar prețul a fost de 2200 €, ceea ce nu a fost tocmai o afacere, dar mă rog.
Adevărul este că știam că mașinile astea sunt cam lipsite de calitate în ceea ce privește construcția și interiorul, dar m-am înșelat. Sunt mai proaste decât atât; calitatea este groaznică. Intră praf peste tot, totul zăngănește, totul e liber... dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult sunt performanțele. Nu are prea multă putere, dar cu turații reduse, este neînfricată. Am condus-o pe teren dificil, chiar și în noroi, și sunt mulțumit de ea. Problema este greutatea redusă. Pentru că este atât de ușoară, trebuie să folosești 4x4 în turații mari peste tot, dar acesta este un avantaj în noroi.
Adevărul este că sunt mulțumit de mașină, dar numai pentru că o vreau pentru off-road. Dacă ar fi pentru uz rutier, lucrurile ar sta altfel. Îl compar cu un Land Rover Santana Series III, deși cu frâne și servodirecție mai bune, hehe.
Noroc!