Căutare MDM

Buletin

Este urgentă rectificarea chiulasei la Xtrail-ul din 2003?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37741 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă: rectificare urgentă a chiulasei Xtrail din 2003?
Cel mai probabil bujiile montate după reglare au fost necorespunzătoare. Cea mai ieftină opțiune este schimbarea lor, dar comandați-le și asigurați-vă că au puterea termică corectă conform catalogului de bujii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37742 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă: rectificare urgentă a chiulasei Xtrail din 2003?
Ca să fie o corecție, trebuie mai întâi verificat temeinic capătul de cuplare... uneori la unele vehicule când ai probleme cu încărcarea, mașina smucește în cutia automată... Mă îndoiesc că e la fel în toate cazurile, dar nu strică să verifici...
Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37749 prin manual-mecanic
Ei bine, am dus-o la service, în sfârșit a avut defectul în momentul acela și intra apă în bujii, când am verificat uleiul de motor era lăptos, chiar și așa mecanicul spune că înainte de a rectifica chiulasă, ar verifica bujiile, și alte chestii cu calculatorul, înainte de a da dx-ul final... O să vă spun mai târziu ce a fost, cred că aceste forumuri ne ajută pe toți foarte mult să înțelegem ce se întâmplă cu mașina noastră, mai ales dacă nu suntem mecanici dar nu vrem să ni se gătească ochii... hehe îmi place să înțeleg ce și de ce și pentru ce fac cu camioneta mea, mulțumesc tuturor!!