Căutare MDM

Buletin

CONSUM DE BENZINĂ HYUNDAY ELANTRA 98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37671 prin manual-mecanic
CONSUM DE COMBUSTIBIL HYUNDAI ELANTRA 98 Publicat de manual-mecanica
Îți explic problema: în prezent primesc 8.000 de litri de benzină. Acum un an am schimbat senzorul de oxigen, iar acum 9 luni am curățat și spălat injectoarele. Am schimbat și bujiile, filtrul de aer și filtrul de combustibil. Cu toate acestea, consumul mare de combustibil continuă. Am dus mașina la două scanere, dar nu s-au putut conecta. Mi-au spus că se pare că scanerele nu au informațiile. Au făcut o diagnosticare manuală a senzorului de oxigen, care a arătat o tensiune de 0,5. Senzorul MAP a arătat inițial o putere de 1, iar la accelerare a ajuns la 2,6. Mi s-a spus că senzorul MAP ar trebui să indice cel puțin 1,5 când este sub sarcină și 4 la accelerare, deci se pare că și acest senzor este defect. Întrebarea mea este dacă există și alți senzori pe care trebuie să îi înlocuiesc, cum ar fi TPS-ul, senzorul de temperatură sau senzorul de aer de admisie. Am citit că și aceștia pot crește consumul de combustibil dacă sunt defecți. Cum pot să-mi dau seama dacă trebuie să înlocuiesc alții și dacă valorile citite pentru senzorii de oxigen și MAP pe care le-am menționat justifică o schimbare din cauza consumului crescut de combustibil? Mi s-a spus, de asemenea, că ar trebui să curăț injectoarele cu ultrasunete, dar nu cred că este necesar. Las această întrebare aici în cazul în care cineva îmi poate oferi îndrumări precise pentru a evita cheltuielile inutile. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.