Căutare MDM

Buletin

CONSUM DE BENZINĂ HYUNDAY ELANTRA 98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37671 prin manual-mecanic
CONSUM DE BENZINĂ HYUNDAY ELANTRA 98 Publicat de manual-mecanica
Acum voi menționa problema, în prezent îmi dă 8k pe litru, acum un an am schimbat sonda de oxigen, acum 9 luni am curățat injectoarele la spălare, am schimbat bujiile, filtrul de aer și benzina, însă consumul mare continuă, am dus-o la două scanere și nu s-a putut conecta, îmi spun că se pare că aceste scanere nu au informațiile, au făcut o diagnoză manuală a sondei de oxigen, a arătat o tensiune de 0,5, senzorul hartă a arătat putere de 1 la început și la accelerare a ajuns la 2,6. Mi-au spus că MAP-ul ar trebui să fie de cel puțin 1,5 la putere și când îl fac ar trebui să ajungă la 4, prin urmare se pare că și acest senzor are o problemă, întrebarea mea este dacă există un alt senzor pe care trebuie să-l schimb, cum ar fi TPSS-ul, temperatura, aerul de admisie, pentru că am citit că și acestea consumă benzină dacă sunt defecte, de unde știu dacă trebuie să schimb altele și dacă parametrii indicați ai senzorilor pe care i-am menționat oxigen și MAP merită o modificare pentru că implică consumul de benzină, mi-au spus că ar trebui să efectuez și o curățare a injectoarelor cu ultrasunete, dar adevărul este că nu mi se pare necesar, las îngrijorarea dacă cineva m-ar putea îndruma exact pentru a nu face cheltuieli inutile, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.