Căutare MDM

Buletin

Ajutor la demontarea pompei unui Chevy din '98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni - Acum 13 ani și 3 luni #37480 prin manual-mecanic
Salut tuturor...

Poate cineva să mă sfătuiască cum să scot pompa de combustibil de la Chevy-ul meu? Am probleme cu flotorul, dar am încercat să scot inelul care ține pompa (presupun că ăsta e), dar nu am putut să-l rotesc.:uscat:
Ultima editare: acum 13 ani și 3 luni . Motiv: Se pare că solicitarea mea afișează un manual și nu problema mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37620 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Ajutor la demontarea pompei de la un Chevy din 1998
Salut, nu știu ce Chevy ai, dar din ce spui, senzorul de nivel de combustibil și pompa sunt cele cu inelul de plastic care se desprinde rotindu-l de la dreapta la stânga. Ia două șurubelnițe foarte mari și, cu ajutorul altei persoane, rotește-l. Cel mult, lovește ușor una dintre șurubelnițe cu un ciocan, dar fără a rupe șaiba și piulița. Ar trebui să se desprindă. Le-am scos de pe multe mașini și majoritatea au genul ăsta de piuliță. Hai, o să se desprindă! Sper că ajutorul meu îți este de folos. Pa!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.