Căutare MDM

Buletin

Ajutor la demontarea pompei unui Chevy din '98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni - Acum 12 ani și 11 luni #37480 prin manual-mecanic
Salut tuturor...

Poate cineva să mă sfătuiască cum să demontez pompa de combustibil de la Chevy-ul meu? Am probleme cu flotorul, dar am încercat să scot inelul care ține pompa (presupun că ăsta e), dar nu am putut să-l rotesc.:uscat:
Ultima editare: acum 12 ani și 11 luni de . Motiv: Se pare că aplicația mea afișează informații din manual și nu este problema mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37620 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect : Ajutor la demontarea pompei la un Chevy din '98
BUNĂ, NU ȘTIU CE CHEVROLET AI, DAR DIN CE SPUI, POMPA DE COMBUSTIBIL CU PLUTITOARE ESTE ACEEA, INELUL ESTE DIN PLASTIC ȘI IESEȘTE PRIN ROTARE DE LA DREAPTA LA STÂNGA. IA DOUĂ ȘURUBELNIȚE MARI, DAR FOARTE MARI, ȘI CU AJUTORUL UNEI ALTE PERSOANE, FĂ-O SĂ SE ROTEASCĂ CEL MAI MULT. LOVEȘTE UNA DINTRE ȘURUBELNIȚE CU UN CIOCANU, DAR UȘOR, FĂRĂ A RUPE PIULIȚA ȘAIBEI ȘI TREBUIE SĂ SE DESFACĂ. AM DEJA DEMONTAT PIULIȚE DE PE MULTE MAȘINI ȘI MAJORITATEA AU ACEST TIP DE PIULIȚĂ. HAIDE, HAIDE, VA IEȘI. SPER CĂ AJUTORUL MEU TE AJUTE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.