Căutare MDM

Buletin

defecțiune a luminilor de poziție din stânga

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37278 prin manual-mecanic
Salut băieți, am o problemă cu un Hyundai Accent din '95. Luminile de poziție sunt defecte, atât cea din față, cât și cea din spate, pe partea stângă. Sper că mă puteți ajuta. Trebuie să trec ITP-ul și suntem în pană de bani. Hehe, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37282 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema defecțiunii luminii de poziție din stânga
Ca regulă generală, dacă luminile de poziție de pe o parte a mașinii se defectează și nu becurile sunt problema, problema este o siguranță arsă. Dacă știi cum să verifici dacă funcționează, verifică-le, iar dacă nu, consultă manualul de utilizare al mașinii pentru a vedea care este și înlocuiește-o.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37283 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema defecțiunii luminii de poziție din stânga
Ok, dar siguranțele martorului sunt în cutia de lângă motor, nu?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37284 prin manual-mecanic
Mașinile pot avea mai multe cutii de siguranțe. De obicei, una se află în compartimentul motorului, iar cealaltă în interiorul mașinii. De aceea ți-am spus să consulți manualul de utilizare dacă ai unul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37285 prin manual-mecanic
Bine, am descărcat manualul de service, ok, o să descarc manualul de utilizare și o să-l caut. Mulțumesc mult pentru ajutor, prietene.