Căutare MDM

Buletin

lumini de fază scurtă Chevrolet Lacetti

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37184 prin manual-mecanic
Faruri cu fază scurtă Chevrolet Lacetti Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Lacetti din 2008. Farurile de întâlnire sau de lungă nu se aprind. Faza lungă se aprinde când clipește, iar luminile de poziție și proiectoarele de ceață se aprind normal. Ar putea fi defectul la comutatorul de lumini sau există vreun dispozitiv introdus înainte ca curentul să ajungă la faruri?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38322 prin manual-mecanic
Salut, am aceeași problemă și la o reprezentanță oficială a mărcii mi-au spus că e un cablu care trebuie modificat de la cadru. Dar ce cablu este? Și cum îl modific? Mă poate ajuta cineva? Cu respect și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38323 prin manual-mecanic
Demontează panoul de bord. Chiar în spatele lui, există un fel de conector. Scoate-l din carcasă (e puțin cam incomod, dar scoate-l din carcasă). Vei observa că o parte este arsă. Taie firele arse, dezizolează capetele și îmbină-le. Vei vedea cum arată faza scurtă.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 5 luni #50861 prin manual-mecanic
Bună ziua, am aceeași problemă. Mă duc să verific conectorul. Poate cineva să-mi dea schema circuitului electric? Mulțumesc foarte mult.