Căutare MDM

Buletin

SENZOR DE VITEZĂ DEFECT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună - Acum 13 ani și 1 lună #37087 prin manual-mecanic
SENZOR DE VITEZĂ DEFECT Publicat de manual-mecanica
ACUM O SĂPTĂMÂNĂ AM VERIFICAT MAȘINA CU UN SCANER PENTRU CĂ SE SIMȚEA INSTABILĂ, MI-A ARATAT CODURILE P1500, P032, P033, P034 ȘI P042; SEMNIFICAȚIA FIECĂRUI COD ESTE: SENZOR DE VITEZĂ VSS FĂRĂ SEMNAL, TREAPTA 2 INCORECTĂ, TREAPTA 3 INCORECTĂ, TREAPTA 4 INCORECTĂ ȘI DEFECTIUNE CIRCUIT AMBREIAJ.
ADEVĂRUL ESTE CĂ NU ȘTIU DE UNDE SĂ ÎNCEP. ESTE O CUTIE DE VITEZĂ AUTOMATĂ KIA RIO DIN 2001, NU ȘTIU UNDE SĂ GĂSESC MANUALUL CA SĂ VAD UNDE ESTE SENZORUL DE VITEZĂ VSS.
Ultima editare: acum 13 ani și 1 lună de către . Motiv: SPECIFICAȚII

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37094 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: SENZOR DE VITEZĂ DEFECT
Schimbă senzorul, poate că celelalte coduri au fost generate de senzorul vss defect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37095 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: SENZOR DE VITEZĂ DEFECT
Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să cauți manualul pentru vehiculul respectiv și să verifici intrările și ieșirile de tensiune, semnalul și masa înainte de a schimba senzorul. Este posibil ca acest senzor să funcționeze împreună cu altul în același timp.