Căutare MDM

Buletin

Bobina are o scurgere de înaltă tensiune

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36897 prin manual-mecanic
Bobina are o scurgere de înaltă tensiune Publicat de manual-mecanica
:S Salut prieteni, am o problemă pe care vreau să o rezolv, după ce am schimbat cureaua de distribuție, am scos vehiculul din garaj, un Hyundai Accent din 2002 și a funcționat bine timp de aproximativ trei zile, după care a început să zdruncine, să se zbată, nu știu cum să-i spun, detaliul este că simt o lipsă de forță, dar în același timp trage ca și cum bujiile nu ar funcționa bine... Având în vedere asta, am verificat, am schimbat bujiile și mi-am dat seama că atunci când accelerez, o scânteie sare de la bobină la masa motorului dintr-un fir anume. Le-am schimbat cu cabluri noi, dar scânteia continuă să iasă în același punct... Nu știu dacă este din cauza aceluiași lucru, dar am observat că scoate și mai mult fum alb de la evacuare, lucru pe care nu îl făcea înainte de a schimba cureaua de distribuție și de defectul în cauză...

Vă rog, poate cineva cu experiență să-mi clarifice problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42846 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Bobina are o scurgere de înaltă tensiune
Păi, să-ți spun eu. Am schimbat bobina de aprindere și defectul a dispărut.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.