Căutare MDM

Buletin

Aprindere electronică Fiat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36713 prin manual-mecanic
Aprindere electronică Fiat Publicat de manual-mecanica
Am un Fiorino cu sistem de aprindere Digiplex 2 și aș dori să adaptez un sistem electronic cu un modul, dar se pare că semnalul generat de senzor nu este capabil să excite modulul. Modulul este XM 640. Am nevoie de o părere. Acest modul funcționează cu un semnal generat de senzorul distribuitorului și vreau să-l folosesc doar pe cel generat de un senzor de pe arborele cotit, care are 4 dinți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36741 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema aprinderii electronice Fiat
Bună ziua, semnalul senzorului nu este prezent în timpul necesar și este un semnal diferit de cel declanșat de modul, care ar trebui să fie un efect Hall.
Ar trebui să instalați un distribuitor de motor de tip 1.4 sau 1.6 acționat de arborele cu came. Va trebui să faceți un slot pentru știftul de acționare al distribuitorului. Sper că acest lucru vă ajută!
Daniel Lopez, General Roca Injection, Rio Negro, Argentina

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36776 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema aprinderii electronice Fiat
Mersi pentru chestia cu distribuitorul, mă uitam la ele și se pare că Fiorino încă are blocul 147 și are cuplajul pentru distribuitor, informații bune, dar modulul a funcționat la mine, scoate o scânteie bună, dar va trebui să instalez un carburator, pentru că injecția avea nevoie de calculatorul vechi, dar ca să știi, modulul ăla este mult mai ieftin cu 10.000 de dolari (20 de dolari americani) decât un calculator nou.