Căutare MDM

Buletin

Jetta 98 2.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36676 prin manual-mecanic
Jetta 98 2.0 Publicat de manual-mecanica
Mă poate ajuta cineva? Am un Jetta din '98, 2.0 litri, consumă benzină. Am schimbat deja regulatorul de presiune, senzorul de temperatură a lichidului de răcire, injectoarele etc. Ultima modificare care i s-a făcut a fost scoaterea convertorului catalitic, dar încă simt un ușor miros de benzină brută la evacuare. Bujiile au fost schimbate etc. Unde pot găsi informații sau mi le-a transmis cineva
acum o secundă? • Apreciază • Comentează Scrie comentariu Anulează răspunsul

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #36678 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Jetta 98 2.0
Salut prietene, de fapt mulți oameni se cam iau la rost cu VW Jetta-uri și Golf A3-uri, chiar și eu le cumpăr pentru că spun că nu le pot repara cum trebuie, eu le repar și le vând:P .

Ei bine, în primul rând, e foarte rar să se deterioreze regulatorul, injectoarele doar dacă au RAM 4000 instalat, e un caz real pentru mine, dacă sunt VW-uri nu se va întâmpla nimic, problema ta e în releul 30 sau în becul de temperatură și încă ceva, bujiile cu mai mult de un electrod nu sunt bune pentru acele modele (A3), e mai bine să ai bujii cu un singur electrod calibrate la 32, și astea pot face asta. Alea sunt cele mai comune, nu trebuie lăsate în urmă, verifică valorile MAF sau MAP cu scanerul și înlocuiește-le. Mult noroc, prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.