Căutare MDM

Buletin

Problemă cu ceasul termic la Mitsubishi Montero 3.2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36314 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am un Mitsubishi Montero din 2000 cu motor 3.2 DID, iar problema este acul de temperatură care nu se mai mișcă, poate fi la mijloc sau sus, fie că e motorul rece sau cald, nu contează. Am instalat senzorul de temperatură, am verificat niște conectori, m-am uitat la tabloul de bord și nu văd nimic. Să vedem dacă mă puteți ajuta, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36316 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă cu ceasul la Mitsubishi Montero 3.2
Cablul conectat la valva de temperatură are împământare pe o parte și o face să o deranjeze excesiv.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36323 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă cu ceasul la Mitsubishi Montero 3.2
Mulțumesc foarte mult. Voi încerca să verific luni după-amiază, deși nu am schema electrică. Dacă am timp, vă voi spune ceva. Mulțumesc.