Căutare MDM

Buletin

Vă rog!!! Manual de service Ford Econoline 150

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35912 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou aici. Am nevoie de manualul de service pentru un Ford Econoline 150 din 1981. Are un motor E150 cu 6 cilindri și nu găsesc nicio informație. Orice știți sau aveți ar fi foarte apreciat. Vă mulțumesc foarte mult și vă mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35969 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog!!! Manual de service Ford Econoline 150
Salut, verifică manualele de pe această pagină și uită-te în secțiunea Ford. S-ar putea să găsești ceva util acolo. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35990 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog!!! Manual de service Ford Econoline 150
BUNĂ, am verificat, dar nu am găsit nimic. Doar dacă nu cumva e același motor ca la o altă mașină, și nu știu. Sincer, habar n-am. Știu că e cu 6 cilindri și cred că cilindreea e de 4.6, dar nu am găsit nimic în manualele de aici. Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri.