Căutare MDM

Buletin

Acul indicatorului de temperatură Ford Ranger V6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35551 prin manual-mecanic
Ac indicator de temperatură Ford Ranger V6 Publicat de manual-mecanica
Am un Ford Ranger V6 3.0 din '95 și voiam să știu dacă mă puteți ajuta cu această problemă; indicatorul de temperatură arată foarte puțin când motorul este cald, am schimbat deja termostatul și senzorul de temperatură a apei și încă arată puțin x deasupra primei linii și înainte să arate aproape de jumătatea distanței, am deconectat cablul și dacă pun la masă indicatorul ajunge până jos, asta înseamnă că cablul și indicatorul sunt în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35554 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Acul indicatorului de temperatură Ford Ranger V6
Este cu un ventilator electric sau cu unul vâscoz? Ar putea fi că se activează mai devreme și te răcesc prea mult, ar putea fi și faptul că admisia de aer de la mască la radiator este prea liberă, ai putea încerca să pui o bucată de carton să acopere admisia de aer și să vezi dacă temperatura crește.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35576 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Acul indicatorului de temperatură Ford Ranger V6
Este vâscos și am făcut deja testul cu carton și este la fel.