Căutare MDM

Buletin

Opinie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35277 prin manual-mecanic
Opinie publicată de manual-mecanica
Mi-am vândut camioneta (un Ford F100) la nevoie și am rămas fără bani. Acum mi se oferă o camionetă Nissan SD23 (motorină). Nu sunt familiarizat cu mașinile Nissan, darămite cu benzinăriile. Poate cineva să-mi dea părerea despre acest vehicul (piese, mecanică, vizite la mecanic, consum de combustibil etc.). Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35297 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opinie
Nissanul ăla e bun. Consumul de combustibil pe autostradă este de aproximativ 15 km/h (5,3 mph). Asta depinde de utilizare și întreținere.
Piesele de schimb sunt ieftine în comparație cu alte mărci.
Din câte știu, întreținerea periodică este de aproximativ o dată pe an (inspecție vizuală etc.).

Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #35490 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opinie
Dragă Guillermo:
Nu e niciodată prea târziu să-ți mulțumesc. Îmi continui căutarea. Trec pe lângă camion și mă uit la el, îl mângâi... Cred că va fi al meu. Am aranjat deja ca un mecanic să-l verifice și, dacă e în stare bună, sunt pe placul meu.
Cu cele mai bune urări și încă o dată mulțumesc.