Căutare MDM

Buletin

Rover 75 / Rover 620

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38188 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema Rover 75 / Rover 620
Am un Rover 75, motor BMW 2.0 și aș aprecia foarte mult dacă cineva ar avea manualul de service. :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #49345 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema unui motor Rover 75 BMW D-204B2
Salut, poate cineva să-mi trimită manualul de service pentru Rover 75, un motor diesel BMW D-204B2? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 11 luni #50400 prin manual-mecanic
Salut, știu că acest comentariu este vechi, dar aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea trimite manualele pe care le aveți, cel puțin cel pentru 620 SDI. Adresa mea de e-mail este .
Vă mulțumesc foarte mult anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52284 prin manual-mecanic
Manual de service pentru un Rover 620 echipat cu motor Honda F20Z1. Are cineva unul? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 luni #52457 prin manual-mecanic
Salut Mecca, sunt disperat să am manualele pentru Rover 75 2.0 CDT deoarece este din ce în ce mai greu de reparat decât dacă mergi la dealerul local Rover / MG și îți cer atât de mult încât îți strică salariul pe un an, este abuziv și scuza este că nu se mai vând și nu există specialiști, și nu greșesc, LCD-ul meu de pe bord este stricat și singura persoană din Anglia pe care o pot găsi este cineva care să mi-l repare la prețul unuia nou.
Adresa mea de e-mail este Aș fi recunoscător dacă mi-ați putea trimite manualele și l-aș putea repara singur.