Căutare MDM

Buletin

Rover 75 / Rover 620

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #38188 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema Rover 75 / Rover 620
Am un Rover 75, motor BMW 2.0 și aș fi foarte recunoscător dacă cineva ar avea manualul de service. :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #49345 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema motorului Rover 75 BMW D-204B2
Bună ziua, poate cineva să-mi trimită manualul de service pentru Rover 75 cu motor diesel BMW D-204B2? Mulțumesc foarte mult

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 săptămâni #50400 prin manual-mecanic
Salut, știu că acest comentariu este vechi, dar aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea trimite manualele pe care le aveți, cel puțin cel pentru 620 SDI. Adresa mea de e-mail este .
Vă mulțumesc foarte mult anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #52284 prin manual-mecanic
Are cineva un manual de service pentru Rover 620, pentru modelul cu motor Honda F20Z1? Mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 5 luni #52457 prin manual-mecanic
Salut Meca, sunt disperat să obțin manualele pentru Rover 75 2.0 CDT pentru că devine din ce în ce mai dificil de reparat decât dacă mergi la dealerul local Rover/MG, iar ei cer prețuri exorbitante care ți-ar șterge salariul pe un an. Este scandalos, iar scuza este că nu se mai vând și nu există specialiști, ceea ce nu este complet greșit. Ecranul LCD de pe panoul de bord mi s-a spart, iar singurul loc unde pot găsi să-l repar este în Anglia, și îmi vor cere prețul unuia nou.
Adresa mea de e-mail este Aș fi recunoscător dacă mi-ați putea trimite manualele ca să le pot repara singur.