Căutare MDM

Buletin

Rover 75 / Rover 620

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35252 prin manual-mecanic
Rover 75 / Rover 620 Publicat de manual-mecanica
Dacă cineva are manualele de service Rover sau mi-ar putea spune de unde le pot descărca, aș aprecia, deoarece, din moment ce mașinile nu se mai fabrică, este mai dificil să le repari și să găsești piese de schimb. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37209 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema Rover 75 / Rover 620
Salut, scuze pentru întârziere. Ce motor are Rover-ul? Eu am 2.0 TD. Dacă ți se potrivește, trimite-mi un e-mail. Motoarele pe benzină de 1.8, 2.0, 2.3 sunt motoare Honda, la modelul 600, motorul 2.0 turbo pe benzină este un Rover, la modelul 75, 2.0 și 2.5 sunt V6, iar motorul diesel este un BMW.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37250 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Am două Rover-uri. Cel de 75 este un motor pe benzină de 1800, iar cel de 620, care este cel mai vechi, este un SDI, motor din 2000. Dacă aveți un manual, v-aș fi recunoscător. Adresa mea de e-mail este salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37686 prin manual-mecanic
Salut chilespa, ți-am trimis manualele Rover pe adresa ta de e-mail. Spune-mi dacă le-ai primit și dacă ai nevoie de manualul de utilizare sau de manualul cutiei de viteze și ți le voi trimite. Cu cele mai bune urări. :) :) :) :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #38187 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu dacă cineva are manualele motorului pentru un Rover 75 V6 2.5 din 2000. Am unul în atelier care a trecut prin mâini greșite și a devenit un coșmar cu defecțiuni, zgomote, supraîncălzire etc. Deoarece mai mulți l-au modificat, nu pot avea încredere în modul în care a venit asamblat. Printre probleme se numără: zgomote de zdrăngănit, turații instabile, supraîncălzire și, în final, uleiul și apa s-au amestecat. Am demontat motorul și înainte de a-l demonta am verificat compresia și scurgerile din sistem. Cei 3 cilindri față cu o compresie de 120 psi mai mult sau mai puțin uniformă, cei 3 cilindri spate între 70 și 65. La verificarea curelelor de distribuție (nu am datele de sincronizare), verificând suprapunerea, la mine, chiulasa spate este slab sincronizată. La demontarea motorului, am observat că lichidul de răcire a trecut prin baza cămășilor cilindrilor și că săgețile pistonului de pe cilindrii 1 și 3 sunt îndreptate spre volantă, în timp ce celelalte sunt îndreptate spre cureaua de distribuție! Mă poate ajuta cineva? Unde ar trebui să fie orientate pistoanele și care sunt urmele de zincare? Mulțumesc și sper că mă veți ajuta.