Căutare MDM

Buletin

Rover 75 / Rover 620

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35252 prin manual-mecanic
Rover 75 / Rover 620 Publicat de manual-mecanica
Dacă cineva are manuale de service Rover sau mi-ar putea spune de unde le pot descărca, aș fi foarte recunoscător, deoarece faptul că mașinile nu se mai fabrică face mai dificilă repararea lor și găsirea pieselor de schimb. Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #37209 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema Rover 75 / Rover 620
Salut, scuze pentru întârziere. Ce motor are Rover-ul? Eu am 2.0 TD. Dacă te ajută, trimite-mi un e-mail Motoarele pe benzină de 1.8, 2.0 și 2.3 sunt motoare Honda; la modelul 600, motorul pe benzină de 2.0 turbo este Rover; la modelul 75, motoarele de 2.0 și 2.5 sunt motoare V6, iar motorul diesel este BMW.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #37250 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Am două Rover-uri: cel de 75 este un benzină de 1800, iar cel de 620, care este cel mai vechi, este un SDI cu motor din 2000. Dacă aveți manuale, v-aș fi foarte recunoscător. Adresa mea de e-mail este salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37686 prin manual-mecanic
Salut chilespa, ți-am trimis manualele Rover pe adresa de e-mail. Spune-mi dacă le-ai primit și dacă ai nevoie de manualul de utilizare sau de manualul cutiei de viteze și ți le voi trimite. Cu cele mai bune urări. :) :) :) :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #38187 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu dacă cineva are manualele motorului pentru un Rover 75 V6 2.5 din 2000. Am unul în service care a fost manipulat prost și a devenit un coșmar cu probleme, zgomote, supraîncălzire etc. Deoarece mai multe persoane au lucrat la el, nu pot avea încredere în modul în care a fost asamblat. Printre probleme se numără: zgomote de detonație, turații instabile, supraîncălzire și, în final, uleiul și apa s-au amestecat. Am demontat motorul și, înainte de a-l dezasambla, am verificat compresia și scurgerile din sistem. Cei trei cilindri din față au o compresie de aproximativ 120 psi, iar cei trei cilindri din spate au între 70 și 65 psi. Când am verificat curelele de distribuție (nu am datele de distribuție) și m-am uitat la suprapunere, cred că chiulasa din spate este desincronizată. Când am dezasamblat motorul, am observat că lichidul de răcire a trecut prin baza cămășilor cilindrilor și că cilindrii 1 și 3 au săgețile pistonului îndreptate spre volantă, în timp ce ceilalți sunt îndreptați spre marcajele de distribuție! Mă poate ajuta cineva? În ce direcție ar trebui să fie orientate pistoanele și care sunt marcajele de sincronizare? Mulțumesc și sper că mă puteți ajuta.