Căutare MDM

Buletin

Suzuki Vitara

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35060 prin manual-mecanic
Suzuki Vitara Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața!

Sunt aici de puțin timp...

Ieri mi s-a oferit un Suzuki Vitara, pe care îl vor prelua de la service-ul la care merg de obicei. Este diesel și va avea aproximativ 150.000 km. Ceea ce nu știu este ce motor are, dacă este TD sau HDI. Din câte am citit pe forumuri, oamenii nu sunt foarte mulțumiți de el. Vreau să ies la țară, să lucrez pe câmp. Partea bună la consumul de combustibil este că nu consumă mult, dar adevărul este că nu sunt foarte familiarizat cu Suzuki-urile. Cunosc oameni care le au și la prima vedere, pare că se descurcă destul de bine și este clar că nu este un Range Rover; este suficient de mult, și mai puțin o mașină, dar pentru ce mi-l doresc...

Salutări tuturor și mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35073 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Suzuki Vitara
Nimeni nu-mi poate da părerea? Cunoaște cineva de aici pe cineva care deține un Suzuki Vitara?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35125 prin manual-mecanic
Îmi place Suzuki Vitara. Am un văr care are unul și i l-am recomandat. Este foarte sigur.
Dacă îl cumperi, ține cont că vei primi o mașină bună.
Cu stimă.:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35139 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, Guillermo!

E clar că fiecare marcă are mereu un „fals”. De aceea știu oameni care le folosesc pentru ceea ce le-am folosi noi și, ei bine, nu pare să meargă rău. Și apropo, am aflat deja ce fel de motor este: un 1.9 TD, deci sigur va rezista aproape 10 ani, dacă nu mai mult. Dar prețul este mult prea mare, așa că nu știu ce se va întâmpla.
Cer 2.200 € (cam excesiv pentru mașină)

. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35144 prin manual-mecanic
2.200 de euro în țara mea sunt în jur de 1.405.068 de pesos chilieni.
Este un preț rezonabil, în funcție de an, starea vehiculului și actele la zi.
Dar nu vă pot spune despre prețuri, deoarece sunt țări diferite, așa că prețurile din zona dumneavoastră nu-mi sunt familiare.
Cel mai bine este să consultați pe cineva cunoscut din industria auto care lucrează în țara dumneavoastră.

Mult succes.