Căutare MDM

Buletin

Consumul de apă în Lupo 2005 nu trece în petrol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35018 prin manual-mecanic
:( Lupo-ul meu 1.6 din 2005 consumă antigel. Au verificat deja furtunurile, scurgerile etc. și nu au găsit nimic, nici măcar pompa de apă. Am verificat uleiul și nu are apă sau lapte cu ciocolată. Îl consumă de o lună. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35021 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Consumul de apă în Lupo 2005 nu trece în ulei
Am o întrebare, nu te încălzește nava?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35127 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Consumul de apă în Lupo 2005 nu trece în ulei
Pentru mine, ar putea fi mai multe motive.

1. Ar putea fi o scurgere prin radiatorul încălzirii.
2. Ar putea fi evaporare prin camerele de ardere.

A doua este o problemă frecventă, deoarece atunci când garnitura chiulasei este deteriorată, apa se scurge adesea în camera de ardere, iar aceasta se evaporă din cauza reacției de aprindere a combustibilului.

Mult succes cu problema ta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35148 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri; vor fi de mare ajutor. Și a doua opțiune pe care mi-ați dat-o este foarte scumpă de reparat? Cu cele mai bune urări!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35149 prin manual-mecanic
Salutări.
1. Sunt de acord cu Felipe. Verifică miezul încălzitorului. Poți detecta acest lucru căutând umezeală pe covorașele scaunelor din față.
2. Verifică ceva la fel de simplu ca rezervorul de lichid de răcire și capacul lichidului de răcire. Este normal să vezi mici scurgeri de la capac.
3. Acordă o atenție deosebită conectorilor furtunurilor, în special celor care se fixează cu șuruburi pe bloc motor și/sau chiulasă. Sunt fabricați din plastic și pot avea scurgeri mici.
Sper că aceste informații te ajută.