Căutare MDM

Buletin

program pentru escam

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #33962 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: program pentru escam
Omule, sunt foarte interesat de acest subiect, cum ai pregătit interfețele?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38222 prin manual-mecanic
Interfețele, prietene, nu le-am făcut eu, le-am cumpărat de la piață, deoarece costă în jur de 30.000 de dolari și vin cu CD-ul de instalare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38234 prin manual-mecanic
Interfețele sunt foarte economice și există o varietate pentru diverse mașini, în special pentru cele generice. Verificați pagina Mercado Libre și introduceți litera ELM327 în motorul de căutare și vor apărea multe modele din care puteți alege. După cum spune colegul, vin cu CD-ul de instalare și programe pentru scanarea mașinilor.
Am o interfață și mi-a fost de mare folos în atelier.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38741 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema programelor ESCAM
Salut băieți, folosesc interfața ELM-327 de 6 sau 7 ani. Cea pe care am cumpărat-o atunci este de pe scantool.net: vine cu un cablu care se conectează la portul OBDII al interfeței (capătul serial), iar celălalt capăt al interfeței se conectează la computer (laptop) prin USB. A venit și cu un CD de instalare. Am luat legătura cu prietenul și colegul meu Choto, care mi-a recomandat PCMScan. Deja rulează pe laptopul meu, dar încă mă familiarizez cu el și învăț cum să-l folosesc.
Jorge Diaz din Panama