Căutare MDM

Buletin

TABEL DE SIGURANȚE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33412 prin manual-mecanic
TABEL DE SIGURANȚE Publicat de manual-mecanica
Caut capacul cutiei de siguranțe pentru un Suzuki Sidekick din 1997. Am niște spații goale și nu știu ce sunt și nu am manualul de utilizare. Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33414 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: TABEL DE SIGURANȚE

wcristo a scris: Caut capacul cutiei de siguranțe pentru un Suzuki Sidekick din 1997. Am niște spații goale și nu știu ce sunt și nu am manualul de utilizare. Dacă cineva mă poate ajuta,

Tablourile de siguranțe sunt construite cu o arhitectură electronică completă pentru un anumit model al fiecărei mărci, în acest caz pentru Sidekick-ul dumneavoastră. În funcție de echiparea pe care o are fiecare versiune, sunt plasate siguranțele și releele de care are nevoie și nu mai mult. Spațiile libere corespund modelelor cu o echipare mai completă decât a dumneavoastră și vor fi ocupate în raport cu accesoriile incluse.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33418 prin manual-mecanic

charlypzz a scris:

wcristo a scris: Caut capacul cutiei de siguranțe pentru un Suzuki Sidekick din 1997. Am niște spații goale și nu știu ce sunt și nu am manualul de utilizare. Dacă cineva mă poate ajuta,

Tablourile de siguranțe sunt construite cu o arhitectură electronică completă pentru un anumit model al fiecărei mărci, în acest caz pentru Sidekick-ul dumneavoastră. În funcție de echiparea pe care o are fiecare versiune, sunt plasate siguranțele și releele de care are nevoie și nu mai mult. Spațiile libere corespund modelelor cu o echipare mai completă decât a dumneavoastră și vor fi ocupate în raport cu accesoriile incluse.

Ok, deci cum aș putea obține capacul cutiei de siguranțe unde să fie indicată cărei piese îi corespunde fiecare siguranță? Adică ceva de genul acesta pe care l-am pus în imagine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33424 prin manual-mecanic
foarte dificil de găsit. Poate în Miami sau chiar în Japonia. Cred că va trebui să cauți o cimitir de mașini în zona ta care are o mașină exact ca a ta.
Cât despre amplasarea siguranțelor, caută online; există întotdeauna informații pentru toate mărcile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33426 prin manual-mecanic

wcristo a scris:

charlypzz a scris:

Ok, deci cum aș putea obține capacul cutiei de siguranțe unde să fie indicată cărei piese îi corespunde fiecare siguranță? Adică ceva de genul acesta pe care l-am pus în imagine.

Mulțumesc, o să caut în Miami să văd dacă pot să-l fac rost.