Căutare MDM

Buletin

Consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33410 prin manual-mecanic
Interogare publicată de manual-mecanica
:) Bună dimineața tuturor. Îmi face plăcere să vă salut. Întrebarea mea este când ar trebui să schimb lichidul de răcire la vehiculul meu și cât lichid de răcire ar trebui să păstrez în radiator. Am un Hyundai Accent cu două uși din 2003.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33415 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Întrebare

hecespi a scris::) Bună dimineața tuturor, cu plăcere vă salut. Întrebarea mea este când ar trebui să schimb lichidul de răcire din vehiculul meu și cât de mult ar trebui să fie în radiator. Am un Hyundai Accent cu două uși din 2003.

Bună ziua, este o plăcere să te am aici participând.

Cred că ținând cont de modelul mașinii tale ar trebui să o schimbi oricum, deoarece motorul probabil funcționează de mai bine de doi ani.
Aceasta este perioada de timp în care este convenabil să o faci, dar dacă ai o referință la modificarea anterioară, în cazul tău poate fi cea originală.
Calitatea este importantă pentru ca circuitul de răcire să nu fie deteriorat, așa că este recomandabil să folosiți unul original. Mă îndoiesc foarte mult că veți lua unul Hyundai, dar cumpărați un Peugeot, Renault sau orice original aveți. Nu sunt mult mai scumpe și, pe termen lung, sunt mai ieftine datorită protecției ridicate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33423 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Întrebare
Salut frate, din câte știu eu, ar trebui schimbat anual, dar are o toleranță de doi ani pentru că după aceea își pierde din proprietăți și funcția sa este deficitară. Cât despre marca de lichid de răcire, recomand Acdelco premixat. Îl recomand pentru că, pentru mine, este cel cu cele mai generice proprietăți antioxidante și lubrifiante pentru diferite tipuri de calorifere.

Verifică și termostatul.

Sper că te ajută și dacă știi altceva sau greșesc, vom rămâne în contact pentru a afla mai multe.