Căutare MDM

Buletin

cămașă de cameră sau cavaler

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33371 prin manual-mecanic
aparat foto sau cămașă cavalier Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, aș dori să știu dacă este necesar să șlefuiesc camera de ardere sau cămașa cilindrului la schimbarea segmenților. Mașina mea este un Cavalier. Dacă da, ce hârtie abrazivă recomandați? Mulțumesc și o zi bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33372 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Aparat foto sau cămașă Cavalier
E bine de știut de ce vei schimba segmenții la Cavalierul tău... dacă e din cauza consumului excesiv de ulei sau a pierderii de putere, ți-aș recomanda să verifici foarte atent suprafața cilindrului cu un comparator cu cadran, deoarece dacă cilindrul este ondulat, probabil segmenții nu vor funcționa bine, sau cel puțin nu atât de mult timp cât ar trebui.
Dacă totuși vrei să o faci, ar trebui să dai o glazură cilindrului, dându-i un finisaj „rugos” la aproximativ 45 de grade. Poți folosi șmirghel cu granulația 200 sau cam așa ceva, dar e recomandat să o faci cu o bormașină electrică și niște pietre pentru a te ajuta în proces. Reține că ceea ce vei face nu este ceva tehnic și ar putea genera mai multe costuri mai târziu, iar treaba s-ar putea să nu iasă bine!
Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33377 prin manual-mecanic
Adevărul e că o să schimb pistoanele, deoarece unul dintre ele s-a rupt pentru că o supapă era în stare proastă și o să le schimb pe cele 4 pe care le-am cumpărat deja și asta e îndoiala mea... în plus a scos și mai mult fum decât în mod normal... dar va fi necesar să șlefuiesc... mulțumesc Andres, sper că ești bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33380 prin manual-mecanic
Bună ziua, este întotdeauna bine să îl curățați pentru a îndepărta orice urme care ar putea cauza scurgeri de ulei. Dacă ați putea lua un curățitor de cilindri cu 3 pietre, ar fi fantastic, și astfel puteți fi sigur că nu veți avea probleme cu uleiul atâta timp cât cilindrul nu este uzat și aveți nevoie de segmenți supradimensionați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33382 prin manual-mecanic
Ei bine, vă spun că nu mă pricep prea mult la mecanică, punctul meu forte este electricitatea, dar de ce sunt sigur este că unealta folosită se numește hous cilindric sau pur și simplu hous, deci dacă housezi trebuie să o faci cu o bormașină așa cum a indicat DIESELTECH.