Căutare MDM

Buletin

produse Xado

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33333 prin manual-mecanic
Produse Xado Publicat de manual-mecanica
Salut, membru al forumului, am o întrebare: este recomandabil să folosești produse Xado în vehiculul tău? Acestea se adaugă în ulei pentru a crește compresia, pentru cutia de viteze și alte câteva lucruri? De asemenea, se spune că este pentru a proteja piesele vehiculului tău. O altă întrebare: după câți kilometri se schimbă de obicei filtrul de combustibil? Mulțumesc pentru răspunsuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33337 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Produse Xado
Salut, prietene!

Referitor la întrebarea ta, ce aditivi vând pentru uleiuri, fie ei Winns sau de altă marcă? Sunt doar pentru a te descurca, nu pentru a fi folosiți mereu, mai ales No Smoke (sau un aditiv pentru îmbunătățirea vâscozității uleiului).
În ceea ce privește cutia de viteze, în general folosesc ulei 80w90 și nu necesită aditivi speciali!

În ceea ce privește schimbarea filtrului de benzină, recomand să-l schimbi la fiecare 15 sau 20 de mii de kilometri... pentru că nu știu din ce parte ești și nu știu calitatea benzinei pe care o folosești.

Sper că răspunsul meu te va ajuta!

Cu sinceritate, Jorge Cifuentes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.