Căutare MDM

Buletin

care mi se potrivește cel mai bine

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33042 prin manual-mecanic
care mi se potrivește cel mai bine Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Am vrut doar să comentez ceva și să văd ce sfat ar fi cel mai bun. Am camioneta mea Explorer din 2000. Motorul a început să facă zgomot. Lanțurile au fost înlocuite acum șase luni. Am plecat într-o călătorie și, când m-am întors, a început să facă un mic zgomot. Se presupune că era pompa de presiune a uleiului. A fost servisată și acum, când face mai mult zgomot, diagnosticul a fost că vasele de curgere a uleiului erau înfundate. Ar trebui să o repar sau să o înlocuiesc cu un motor la mâna a doua? Care este cea mai bună opțiune?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33114 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Ce mi se potrivește cel mai bine?
Salut Guillermo, aș repara complet motorul mașinii mele. Nu uita că te vei scuti de toate hârțogăraiele pe care ar trebui să le faci la instalarea unui alt motor. Și dacă este unul second-hand, nu știu cum ar putea reacționa. Acum, dacă poți instala unul nou cu 0 km, atunci l-aș schimba. Sper că te-am ajutat. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33251 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Ce mi se potrivește cel mai bine?
Vinde mașina:rău: , haha, cum a spus și colegul, e recomandabil să rectifici, eu îmi mențin sfatul de a o vinde.