Căutare MDM

Buletin

BMW E46 MANUAL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33034 prin manual-mecanic
MANUAL BMW E46 Publicat de manual-mecanica
Salut. Știe cineva de ce nu se deschide manualul de utilizare la BMW 320 330 E46?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33035 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL BMW E46
Salut, probabil l-ai dezarhivat greșit, pentru că l-am descărcat și funcționează perfect.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33046 prin manual-mecanic
Bună ziua, am descărcat un fișier de 145 KB și calculatorul îmi spune că nu îl recunoaște.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33047 prin manual-mecanic
În fine, problema pe care o am este că panoul de bord îmi spune că am stopurile spate dreapta arse, ceea ce nu este adevărat, ai avut și tu problema asta?
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33056 prin manual-mecanic
Da, mi s-a întâmplat o dată eroarea aceea și ceea ce se întâmpla era că unul dintre becurile de la flacăra pilot din dreapta nu era ars, dar era aproape de a fi ars. De obicei, poți vedea dacă este înnegrit sau dacă filamentul interior este puțin topit, dar nu rupt, ceea ce înseamnă că funcționează, dar nu corect. Verifică toate becurile de la flacăra pilot respectivă ca să vezi cum funcționează.
Sper că te-am fost de ajutor. Cu cele mai bune urări.