Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu termometrul ambiental VW Bora 2.5L

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32790 prin manual-mecanic
Î: Ce ziceți de asta? De câteva luni, am observat că termometrul de temperatură ambientală de pe Bora mea arată întotdeauna o temperatură între -3°C și -25°C, chiar dacă temperatura aici este între 15°C și 25°C. Prin urmare, când temperatura este sub 3°C, compresorul de aer și ventilatorul nu funcționează. Poate cineva să-mi spună unde se află acest termometru de temperatură ambientală, astfel încât să-l pot calibra sau pur și simplu să-l înlocuiesc? Mulțumesc, cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32797 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu termometrul ambiental VW Bora 2.5L
Doamne, dă-mi numărul motorului și anul de fabricație ca să văd dacă te pot ajuta, dar de obicei senzorul de temperatură este în bara față pe partea stângă lângă proiectorul de ceață, uneori de aceea se lovește și funcționează prost, celălalt loc este sub mecanismul lamei ștergătoarelor de parbriz stânga.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #32801 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu termometrul ambiental VW Bora 2.5L
Hei, Richyrey, mulțumesc. Exact cum mi-ai spus, am început să mă uit în bara de protecție și, după ce am scos proiectorul de ceață și capacul central al barei de protecție, am reușit să-l găsesc. Am făcut mai multe teste și tot arată la fel. L-am curățat și tot e la fel.
Probabil va trebui să-l înlocuiesc. Mulțumesc.