Căutare MDM

Buletin

teză despre industria auto

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3269 prin manual-mecanic
Teză de specialitate în domeniul auto Publicată de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Am nevoie de sugestii despre subiecte pentru teza mea de inginerie auto sau de un site web unde să le pot găsi. Mulțumesc și sper că te pot ajuta cumva. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3271 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: teză auto
Exact subiectul de care ai nevoie este acesta. Am niște materiale și te-aș putea ajuta dacă ai solicita ceva mai specific, OK.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3302 prin manual-mecanic
M-aș uita la tot ce înseamnă noua tehnologie hibridă a mașinilor, acesta este subiectul actual, sau aș merge pe ceea ce înseamnă înlocuirea benzinei sau motorinei cu combustibili mai puțin poluanți, etanol sau eco diesel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3598 prin manual-mecanic
CUM MAI MERGE, FRATE? PROBLEMA E CĂ ÎNCĂ NU AM UN SUBIECTE FIX. DE FAPT, DACĂ ÎMI SPUNI CE INFORMAȚII AI, M-AI AJUTA SĂ MĂ GHID ASUPRA UNUI SUBIECTE?... CONTEZ PE AJUTORUL TĂU. MULȚUMESC...