Căutare MDM

Buletin

Cum se prezintă Honda Civic și Accord?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32108 prin manual-mecanic
Cum se comportă Honda Civic și Accord? Publicat de manual-mecanica
Îmi puteți da niște recomandări despre Honda Accord și Civic? Sunt interesat de una. Îmi puteți recomanda una? Eram pe punctul de a-mi schimba S10-ul cu un Astra, dar nu mi l-ați recomandat, deoarece era modelul importat din 2002. V-aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32128 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se descurcă Honda Civic și Accord?
Din punctul meu de vedere, Honda sunt magnifice, excelente.
Dar sunt și delicate. Atât motorul, cât și transmisia trebuie reparate în termenul stabilit, deoarece reparațiile neprogramate pot fi puțin costisitoare.

Japonezii chiar știu cum să facă mașini.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32161 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se descurcă Honda Civic și Accord?
Apreciez contribuția. Îmi este clar, deoarece majoritatea mașinilor pe care le-am verificat menționează proprietarii care apelează la serviciile unei agenții. Îl apreciez. B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32163 prin manual-mecanic
Suntem aici pentru a vă ajuta sau a clarifica orice nelămurire.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #32167 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un model din 2002 importat din Canada și adevărul este că detaliile care au apărut de când era nouă sunt minime. Are 170.000 km și nu mi-a dat niciodată probleme cu motorul sau transmisia. Este o mașină excelentă din punct de vedere al calității, esteticii și fiabilității. Mult succes. ;)