Căutare MDM

Buletin

cablu de ambreiaj autoreglabil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31762 prin manual-mecanic
Cablu ambreiaj autoreglabil Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș vrea să-mi dați un mic cablu și să-mi explicați cum se demontează cablul ambreiajului autoreglabil. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31775 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cablu de ambreiaj autoreglabil
Ce model de vehicul este și toate clemele au rozetă sau sunt fixe? Dar trebuie să spui și să explici modelul vehiculului și cum este clema, dacă este filetată, ce are la capete.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31791 prin manual-mecanic
Salut prietene, modelul este un Seat Cordoba 1.6 75 cp cod motor 1f, îți spun că nu are filet la capătul cablului în cutia de viteze, are un plastic ca un tricou dar nu sunt în stare să-l scot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31794 prin manual-mecanic
Ok, trebuie să desprinzi orhideea de unde este atașat semnul T de plastic și apoi vei vedea că iese fără probleme.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #31799 prin manual-mecanic
hahahahaha ce mizerie am făcut prăjit cum de nu-l scot l-am tăiat, dar acum nu știu cum să-l pun la loc sunt un dezastru prietene cu cât m-a costat să scot cutia de viteze acum trebuie doar să bag cablul în pedală văd dacă mă poți ajuta mersi.