Căutare MDM

Buletin

Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36215 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97
Bună ziua, cum a fost cu Atos-ul când l-ai avut? Urmează să cumpăr unul și vreau să știu cum e mașina.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36224 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97
Bună ziua, experiența mea cu Atoz nu a fost prea bună. Nu îl recomand cu adevărat. Este un motor de putere redusă, iar piesele de schimb sunt greu de găsit, în funcție de țară. Cel puțin aici în Costa Rica, doar Grupo Q le distribuie, iar acestea trebuie aduse din Guatemala. Sper că aceste informații vă vor ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36225 prin manual-mecanic
Mulțumesc,
nu voi lua în considerare genul ăsta de mașină. Cred că voi alege mașini populare, cum ar fi Tercel sau ceva de genul ăsta.

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 săptămâni #36269 prin manual-mecanic
A fost o plăcere să te ajut, Tercel-ul este o mașină bună.