Căutare MDM

Buletin

Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31727 prin manual-mecanic
Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97 Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu dacă cineva știe un loc care vinde piese de motor pentru Atoz în Costa Rica, Panama sau Nicaragua sau dacă Atoz este compatibil cu un alt Hyundai. AM NEVOIE URGENTĂ DE EL!
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31790 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97
MOTORUL HYUNDAI ATOZ, ÎN FUNCȚIE DE CILINDRU, ESTE ACELAȘI CA LA KIA PICANTO.

SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31804 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Piese de schimb pentru Hyundai Atoz 97
Mulțumesc!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31921 prin manual-mecanic
De ce piesă a mașinii ai nevoie? Am tot ce ai nevoie pentru acel vehicul, bloc motor, chiulasă, pistoane, computer, injectoare etc. Tot ce ai nevoie. Sunt din Panama. Sună-mă la (507) 6201-5405 Guillermo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31974 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, dar astăzi mecanicul a evaluat avaria și mi-a spus că ar fi mai bine să o vând pentru piese de schimb decât să o repar.