Căutare MDM

Buletin

interfața elm327

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31557 prin manual-mecanic
Interfață ELM327 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am auzit multe despre interfața ELM327
care este folosită pentru scanarea vehiculelor OBD11. Aș dori ca cineva cu experiență în domeniu să-mi împărtășească niște cunoștințe sau date, deoarece este foarte economică și pare să facă minuni, dar unele opinii nu sunt deplasate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31568 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Interfața ELM327
Aș dori să aflu mai multe despre acest subiect. M-am documentat despre circuitul integrat. Este practic un convertor OBD (automotive bus) la RS-232 (PC bus). Am intenționat odată să cumpăr circuitul integrat și să construiesc adaptorul, dar cu prețul actual de pe piață, nu merită efortul.
Aștept cu nerăbdare și opiniile voastre!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni - Acum 13 ani și 5 luni #31573 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Interfața ELM327
Bună ziua!!
Am cumpărat unul de la un magazin chinezesc pentru Accent-ul mamei mele și funcționează bine. A rezolvat problemele. Rețineți că este un cititor de coduri și un instrument de scanare. Nu vă permite să faceți modificări majore la mașină. Și aici costă 12 dolari, adică aproximativ 10 euro, inclusiv transportul. A durat cam două săptămâni să ajungă, sau puțin mai mult. Consider că este o achiziție bună.
Vă las linkul ca să puteți arunca o privire. Există și unul care se conectează prin Bluetooth, dar nu l-am încercat încă.
Cu cele mai bune gânduri
: www.aliexpress.com/snapshot/104419220.html
Ultima editare: acum 13 ani și 5 luni de către .