Căutare MDM

Buletin

Mesaj de întreținere pe ecranul mașinii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31440 prin manual-mecanic
Mesaj de întreținere pe ecranul mașinii Publicat de manual-mecanica
Dragă/Dragă;
Cine îmi poate spune cum pot elimina mesajul de întreținere de pe ecranul mașinii?
Este un FIAT LINEA 2011 Turbo Jet 1.4.
Întreținerea a fost deja efectuată, iar reprezentanța auto mă taxează o sumă incredibilă pentru a dezactiva opțiunea.

Salutări tuturor.
Adresa mea de e-mail este

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31443 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Mesaj de întreținere pe afișajul mașinii
Deconectați bateria pentru a șterge codurile. Dacă asta nu funcționează, va trebui să conectați un fir pentru a reseta codurile, folosind VIN-ul computerului. Se află sub bord (unde se conectează scanerul).
Spuneți-mi ce tip de conector aveți, ca să vă pot spune ce terminale să conectați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31447 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Mesaj de întreținere pe afișajul mașinii
Puteți conecta terminalul (-) cu (+) pentru a reseta datele periferice ale ECU. Uneori funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31449 prin manual-mecanic
Dragă Berna, am deconectat bateria cu rezultate bune. Atașez o fotografie a conectorului. Îmi poți spune, te rog, cum se face, în câteva secunde?

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31450 prin manual-mecanic

Dragă Berna, am deconectat bateria fără rezultate bune. Atașez o fotografie a conexiunii. Poți să-mi spui, te rog, cum se face, într-un mod demonstrativ?

Recunoscător